Ook dit jaar hebben we weer een bier- en wijnactie in samenwerking met Slijterij Nelis. Met deze actie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Roparun. Dit jaar hebben we onze actie uitgebreid met een speciaalbier-pakket (6 lekkere biertjes) naast de gebruikelijke keuze aan wijn.

De actie loopt tot zaterdag 30 november 2019 zodat we de bestellingen rond 14 december 2019 uitleveren. Wacht dus niet te lang met het doorgeven van je bestelling. Je kan een bestelling plaatsen via bijgevoegd formulier of bij één van onze leden.

Geef hier je bestelling door!


Bierpakket € 15,00
Zes speciaalbiertjes zoals hieronder zijn weergegeven

Wijnpakket € 40,00
Zes flessen wijn naar keuze. Combineren is mogelijk!

Na het versturen van bovenstaand formulier ontvangt u van ons een bevestiging. Zodra de bestelling gereed staat zullen wij contact opnemen met betrekking tot de levering.

Bierpakket

Zes speciaal biertjes
€ 15,00

Wijnpakket

6 flessen naar keuze
€ 40,00

MONTPLO|ROUGE
Carignan – Grenache

Een volle elegant drinkende rode wijn van Domaine Montplo dat ligt verscholen in Cruzy, een wijndorp in het achterland van het zuidfranse Béziers. De Grenache en Carignan zorgen voor rondeur en zachtheid in de afdronk.

MONTPLO|BLANC
Colombard – Ugni-Blanc

ADe Colombard levert een fruitige, aangename wijn waar de Ugni-Blanc in de blend zorgt voor een wijn met tonen van frisgroene appel met een licht exotisch Bouquet.

MONTPLO|ROSÉ
Cinsault

Rosé gemaakt van de traditionele mediterrane Cinsaultdruif, hofleverancier in elegantie, een bleke zalmrose kleur, dorstlessend vriesdroog met die lekkere lichtfruitige ondertoon.