Vrijwilliger worden bij

Stichting Moerdijkrunners

Stichting MoerdijkRunners bestaat niet alleen uit het team dat elk jaar met Pinksteren deelneemt aan de Roparun (Parijs -> Rotterdam). Naast het deelnemende team hebben we ook een groep met vrijwilligers die ons ondersteunen bij de diverse acties (denk hierbij aan flessenacties, mini-roparuns op basisscholen, collectes, verkoopacties, etc…), met deze acties proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Roparun. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich in willen zetten voor het goede doel. 

 

Wat verwachten we van onze vrijwilligers en deelnemers?

Onze deelnemers aan de Roparun vragen we jaarlijks een kleine eigen bijdrage waarmee we de reis naar Parijs kunnen vergoeden en eventuele kleine onvoorziene kosten. Om dit aan de leden te vragen hoeven kunnen we de volledige opbrengst doneren aan Stichting Roparun. Vanuit de organisatie van de Roparun zijn we verplicht om loten af te nemen en te verkopen. Deze loten moeten onze vrijwilligers en deelnemers verplicht afnemen en eventueel verkopen. Naast de loten verwachten we uiteraard ook enige deelname bij de diverse acties.

 

Wil je zelf ook eens deelnemen aan de Roparun?

Dan raden we je aan om vrijwilliger te worden van Stichting Moerdijkrunners. Mocht er namelijk een plek in het team vrijkomen dan proberen wij deze altijd eerst op te vullen door één van onze vrijwilligers. Mocht dit echt niet lukken dan pas gaan we op zoek naar mensen van buitenaf. 

Ja, ik wil vrijwilliger worden van de Moerdijkrunners!

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Contactgegevens


Over mij

Om je een beetje te leren kennen willen we graag nog wat meer van je weten.

Acties

Jaarlijks houden we diverse acties om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Roparun. We verwachten van onze vrijwilligers en deelnemers niet dat ze bij alle acties aanwezig zijn, maar enige deelname is wel vereist.

Roparun

Je gaat je aanmelden als vrijwilliger van de Moerdijkrunners, hierbij heb je nog niet het recht om deel te nemen met de Roparun. Echter hebben onze vrijwilligers het eerste recht om door te stromen als deelnemer als er een plek vrij komt in het team.

Overig